Talaia


El vostra enllaç amb les millors vistes al Mediterrani


Espectacular sala de noces, totalment de vidre i diàfana, situada a la cúpula de l'hotel, que disposa d'excepcionals vistes a la Mediterrània, el passeig marítim i al club de golf de Sitges. Gaudeix de llum natural durant tot el dia i il·luminació càlida de nit. El seu sostre voltat de fusta i terra de parquet la fan única. És sense cap dubte, l'espai ideal per a qualsevol casament, sigui quin sigui el teu estil.

Disposa de connexió a Internet, material audiovisual i, mobiliari per a diferents configuracions, perquè dissenyeu el vostre casament tal com sempre l'havíeu somiat. Disposa d'una petita terrassa chill out privada, on les vistes i el so del mar seran presents en el vostre gran dia.


Formentera


El vostre casament romàntic


Sala de 301 m2 totalment acristallada amb unes vistes immillorables al mar i al club de golf de Sitges que, gaudeix de llum natural durant tot el dia i il·luminació càlida de nit. Disposa d'una àmplia terrassa exterior, d'accés exclusiu, perfecta per a la celebració de la vostra cerimònia civil i posterior còctel de benvinguda. La seva estructura interior farà del vostre banquet un esdeveniment únic i romàntic. Disposa de connexió a Internet, material audiovisual i mobiliari necessari, perquè dissenyeu el vostre banquet tal com sempre ho havíeu somiat.


Maricel


El vostre casament íntim i amb encant


Saló amb grans finestrals, situat a la planta baixa de l'Hotel, amb vistes al mar i al club de golf de Sitges. Disposa d'una àmplia terrassa d'accés privat, ideal per a la celebració de la vostra cerimònia civil i còctel de benvinguda. Compta amb connexió a Internet, material audiovisual i mobiliari per a diferents configuracions, perquè dissenyeu el vostre banquet tal com sempre ho havíeu somiat. Aquest saló gaudeix de llum natural durant tot el dia i il·luminació càlida de nit.


Exteriors


El vostre casament a l'aire lliure


Disposem de múltiples espais exteriors, privats i perfectes per acollir qualsevol dels moments del vostre gran dia: des de la vostra cerimònia, passant pel nostre excepcional còctel de benvinguda o, arribant si us interessés, a celebrar fins i tot el vostre banquet a l'aire lliure.