Més serveis

El nostre hotel disposa d'un SPA, on els vostres convidats podran beneficiar-se de tarifes especials per estar allotjats al nostre establiment amb motiu del vostre casament.

Per a personalitzar el vostre dia
Entreteniment

Podreu amenitzar el vostre casament complementant-lo amb diferents possibilitats: piano en viu, amb instruments de corda o amb el cant d'una soprano. Per als més petits, disposem de l'opció de cangurs i animadors infantils, que faran que gaudeixin del dia amb múltiples activitats i jocs.


Tratament de Bellesa

El nostre hotel disposa d'un SPA, on el vostres convidats podran beneficiar-se de tarifes especials per estar allotjats al nostre establiment amb motiu del vostre casament.


Altres Serveis Externs

Es poden contractar serveis externs a Sunwedding. Aquests serveis han de ser notificats per verificar que compleixen la normativa vigent. Depenent de les necessitats del servei, pot implicar algun suplement.


Vehicles i transports

Més que un servei, és un toc extra per personalitzar el vostre dia. Serem capaços de proporcionar-vos, des d'un carruatge, un vehicle antic, una limusina, etc. A més, us podrem ajudar amb el transport col·lectiu dels vostres convidats, gestionant el servei d'autobús que s'adapti a les vostres necessitats.


Perruqueria i maquillatge

El nostre equip de perruquers i maquilladors altament qualificats, seran capaços d'emmotllar-se al gust de cada núvia perquè llueixi tal com desitja en el seu gran dia. Cal a més l'opció d'atendre les necessitats de les vostres convidades el dia de l'esdeveniment, a petició.


Arranjaments florals

A més de la decoració floral inclosa, hi ha la opció de disposar de racons personalitzats, llibres de signatures, fotos, etc. No dubteu a consultar la nostra oferta, encantats us ho pressupostarem.