Exteriors

Disposem de múltiples espais exteriors, privats i perfectes per acollir qualsevol dels moments del vostre gran dia: des de la vostra cerimònia, passant pel nostre excepcional còctel de benvinguda o, arribant si us interessés, a celebrar fins i tot el vostre banquet a l'aire lliure.

Terrassa Sala Talaia


La nostre Sala Talaia compta amb una meravellosa terrassa privada, directament al blau Mediterrani.

Escenari perfecte on podreu donar-vos el vostre "Si Vull", el qual quedarà gravat a la retina de tots el vostres familiars i amics per sempre.

I a continuació, a la mateixa terrassa, la recepció dels vostres convidats amb la copa de benvinguda en un entorn típicament Mediterrani, marcarà l'inici de la vostra celebració.

Terrassa Sala Maricel


Pensada per a esdeveniments íntims i privats.

La nostra sala Maricel, ideal per a esdeveniments d'un màxim de 50 persones, compta amb una preciosa terrassa privada, amb vistes directes al mar Mediterrani, als jardins del club de golf i al massís del Garraf.

Serà l'espai perfecte on emmarcar el vostre gran dia, en un entorn únic i privilegiat, al costat dels vostres familiars i amics.

Terrassa Sala Formentera


L'espectacular Sala Formentera compta amb una bonica terrassa exterior, privada i d'accés exclusiu, des de la qual podar contemplar les meravelloses vistes a la Mediterrània, als verds jardins del club de golf i al majestuós massís del Garraf.

És l'espai perfecte per fer de la vostra cerimònia i/o aperitiu un esdeveniment únic, romàntic i íntim, tal com sempre ho havíeu imaginat.